- انواع وصیت و آثار آن – وصایت - 2024-11-30
- نمونه رای پرداخت خسارت راننده مقصر به قیمت یوم الاداء - 2024-11-20
- اعتراض شخص ثالث اصلی (حکمی) و طاری - 2024-11-16
مشاوره حقوقی نفقه به عنوان یکی از حقوقی مالی زن در ازدواج و نحوه مطالبه آن حائز اهمیت است خواه از طریق تلفنی، آنلاین یا حضوری.
برای این منظور مشاوره با وکیل خانواده تهران دفتر وکالت و مشاوره حقوقی شریفی توصیه می شود.
امروزه با توجه به بعد مسافت و دسترسی به تلفن و فضای مجازی، به راحتی می توان با مشاوره حقوقی تلفنی مسائل حقوقی مربوط به نفقه را رفع نمود.
همچنین با ارسال مدارک به یکی از پیام رسان ها، در کوتاه ترین زمان ممکن، ادله ارسالی و ابعاد موضوع بررسی و مشاوره ارائه می شود.
در مواردی مشاوره حقوقی حضوری ضرورت می یابد. در این صورت با تعیین وقت قبلی و با حضور در دفتر وکالت، مشاوره ضمن بررسی اوراق صورت می پذیرد.
بعلاوه شما می توانید جهت تنظیم اوراق قضایی، دادخواست، شکواییه، لایحه دفاعیه، اظهارنامه و بررسی اوراق و مدارک از طریق شماره های ذیل مقاله با ما در تماس باشید.
مشاوره حقوقی مطالبه نفقه
نفقه یکی از حقوقی مالی زن در ازدواج است. از این رو برای زوجه مهم است در مورد حق حقوق خود مقررات مربوط را بداند. از سوی دیگر یکی از تکالیف مرد در برابر همسرش بشمار می رود.
به مجرد وقوع عقد زن مستحق دریافت نفقه است. اینکه از مدتها بعد از عقد، زن و شوهر زندگی مشترک را شروع می کنند برگرفته از عرف حاکم است. اما قانوناً با عقد تکلیف به وجود می آید.
عدم پرداخت نفقه زن یکی از دلایل طلاق به درخواست زن بشمار می رود. در صورتی که مرد آن را تامین نکند و زن مطالبه کند و منجر به صدور حکم و اجرائیه گردد. چنانچه با وجود اجرائیه همچنین مرد نپردازد دلیل طلاق زن محسوب می شود.
تا زمانی که تمکین صورت نگرفته زوجه استحقاق دریافت نفقه را نخواهد داشت. برای تعیین مصادیق و میزان آن شان زن در نظر گرفته می شود.
نفقه شامل مسکن، خوراک، پوشاک، هزینه های درمان و هر مخارجی که برای گذران زندگی ضرورت دارد می شود. ملائت و توانگری مرد مهم نیست و در هر صورت باید آن را پرداخت کند.
مشاوره حقوقی نفقه فرزند
علاوه بر زن، نفقه اولاد نیز واجب است. در این صورت اولاً پدر باید ملائت مالی داشته باشد؛ ثانیاً اولاد و افراد واجب النفقه ندار باشند.
در مجموع دو شرط مذکور نفقه اولاد و اقارب می بایست پرداخت شود. تعیین نفقه در مورد زوجه یا اقارب با کارشناس رسمی دادگستری خواهد بود.
کلام آخر، در مورد هر یک از مسائل مربوط به نفقه و روش مطالبه آن جهت بهره مندی از آثار قانونی آن مشاوره با وکیل مجرب خانواده راهگشاست.
جهت دریافت مشاوره حقوقی تلفنی، آنلاین و حضوری در مورد نفقه و نحوه مطالبه آن با شماره های ۰۹۱۲۲۰۹۲۰۴۶ – ۸۸۷۴۶۳۶۱ تماس بگیرید.