- انواع وصیت و آثار آن – وصایت - 2024-11-30
- نمونه رای پرداخت خسارت راننده مقصر به قیمت یوم الاداء - 2024-11-20
- اعتراض شخص ثالث اصلی (حکمی) و طاری - 2024-11-16
مشاوره حقوقی داوری و تنظیم قرارداد داوری برای حل و فصل بهتر اختلافات قراردادی امری مهم و انکارناپذیر است. مشاوره از طریق حضوری یا غیرحضوری و توسط پیام رسان های متعدد صورت میگیرد. برای این امر، مشاور باید متخصص در امور داوری باشد و نسبت به مقررات داوری و سایر قوانین مرتبط با موضوع اختلاف متبحر باشد.
از این رو پیشنهاد می شود جهت مشاوره حقوقی با داور متخصص دفتر وکالت و مشاوره حقوقی شریفی جهت حل و فصل اختلافات و تنظیم قرارداد داوری در ارتباط باشید. بعلاوه به منظور نگارش قرارداد داوری، تنظیم دادخواست داوری، شکواییه، لایحه دفاعیه، اظهارنامه و بررسی مدارک خود با ما تماس بگیرید.
مشاوره حقوقی داوری
داوری طریق حل و فصل اختلافات با توافق طرفین قرارداد محسوب می شود. با توجه به اصل حاکمیت اراده، طرفین می توانند ضمن عقد یا بعد از آن، رفع اختلاف را به داور یا داوران مرضی الطرفین محول نمایند. تا زمانی که در خصوص داوری تراضی نشود، خواه با تعیین یا بدون تعیین داور معین، نمی توان رفع اختلاف را به داوری ارجاع نمود. در این صورت صرفاً دادگاه صلاحیت رسیدگی به دعوا را خواهد داشت.
مقررات راجع به داوری در باب هفتم قانون آیین دادرسی مدنی بیان شده که قانون شکلی و آمره بوده که میبایست با توجه به این مقررات، حل و فصل اختلاف صورت بگیرد. از این رو مشاوره حقوقی در مسائل و مشکلات داوری با وکیل مجرب و توانمند راهگشاست.
طرفین در قرارداد مستقل داوری یا در شرط ضمن عقد اصلی، رأی داوری را قطعی و لازم الاجرا قید می کنند. لکن قانوناً محکوم علیه می تواند ظرف بیست روز از تاریخ ابلاغ رای، دعوی ابطال رای داوری را در دادگاه حقوقی که به امور داوری رسیدگی می کند، اقامه نماید. برای دیدن خصوصیات داوری جهت آشنایی کامل با داوری و تراضی نسبت به آن کلیلک کنید.
مشاوره حقوقی تنظیم قرارداد داوری
لازم است بدانیم قرارداد داوری یا در قالب موافقتنامه مستقل و یا به صورت شرط ضمن عقد اصلی تنظیم می شود. مشاوره حقوقی در مورد هر کدام و دانستن اینکه چه شروطی باید ذکر شود و چه شخص یا اشخاصی به عنوان داور انتخاب شوند حائز اهمیت است. چرا که پس از وقوع اختلاف، با توجه به مفاد و مضمون شرط داوری، امکان ارجاع اختلاف و موضوعات قابل داوری وجود خواهد داشت.
در نتیجه از طریق مشاوره حقوقی، هرچه تراضی طرفین و تعیین موضوعات قابل داوری و محدوده صلاحیت داور و داوران کاملتر باشد، این امر در سرانجام رسیدن موضوع و رفع اختلافات موثر خواهد بود. توافق بر شروطی مانند انحلال قرارداد اصلی (فسخ، انفساخ، بطلان)، نحوه ابلاغ رای، نحوه رسیدگی داور و دعوت از طرفین، خسارت تاخیرتادیه و سایر موارد در روند داوری تاثیرگذار هستند.
مشاور حقوقی داوری میگوید، داوری امری استثنایی است. با توجه به اینکه محاکم، صلاحیت عام رسیدگی به دعاوی را دارند، اصل بر صلاحیت آنها برای رسیدگی به کلیه دعاوی است.
ولی در مورد داوری اصل بر عدم اختیار داور است. لکن چون طرفین به طور کلی ارجاع اختلافات را به داوری واگذار می کنند. اصولاً شامل همه اختلافات ناشی از آن قرارداد می شود به جز اختلافات راجع به انحلال قرارداد که باید تصریح شده باشند.
در موارد داوری در قرارداد، دادگاه خود را صالح به رسیدگی نمی داند. از این رو مشاوره حقوقی با وکیل و داور مجرب در امور داوری و تنظیم قرارداد، شما را به حق و حقوق کامل خود می رساند.
سخن پایانی
در هر زمینه حقوقی، بهره مند شدن از مشاور حقوقی توانا باعث می شود شخص از تبعات بعدی اختلافات قراردادی یا دعوی در امان بماند. با مشاوره حقوقی در امور داوری و تنظیم قرارداد، طرفین به بهترین نحو موارد لازم را رعایت نموده تا دچار مشکلات بعدی و هزینه های گزاف و سالها دوندگی در دادگاهها نشوند. برای این منظور و جهت دریافت مشاوره حقوقی از داور متخصص به صورت تلفنی یا حضوری و تنظیم قرارداد داوری با شماره های ۰۹۱۲۲۰۹۲۰۴۶ – ۸۸۷۴۶۳۶۱ تماس بگیرید.
دفتر وکالت و مشاوره حقوقی شریفی
سوالات متداول
۱- هزینه مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری داوری و تنظیم قرارداد داوری چقدر است؟
با توجه به مدت زمان مشاوره، هزینه طبق تعرفه درج شده در سایت اخذ می شود.
۲- آیا خدمات مشاوره داوری چت آنلاین هم دارید؟
در صورت تمایل، از طریق صفحات مجازی واتساپ، تلگرام یا ایتا به صورت آنلاین مشاوره ارائه میشود.
۳- شرایط بررسی مدارک داوری و تنظیم قرارداد به چه نحو است؟
در مشاوره تلفنی، مدارک به یکی از پیام رسانها ارسال و توسط وکلای پایه یک بررسی می شوند. در مشاوره حضوری می بایست مدارک همراه مراجعه کننده باشد یا قبل از مشاوره حقوقی، از طریق راههای ارتباطی فوق مدارک ارسال و قبل از مشاوره حضوری یا تنظیم قرارداد داوری بررسی میشوند.